Stage Vinden In Het Buitenland Voor Hbo Of Universiteit

Gepubliceerd sep. 04, 22
6 min read

Stage In China

Op alle niveau’s is er begeleiding aanwezig, je kan zo aan de slag op een project. Voor jou als student is dit de kans om samen met professionele lokale fysiotherapeuten aan jouw kennis en praktische skills te werken. Daarbij ontdek je ook nog eens een ander land, ga je op avontuur in de omgeving en leer je de diverse cultuurverschillen kennen.

Wij helpen je graag verder (Stage lopen in het buitenland & reisverzekering). In wordt duidelijk uitgelegd hoe het werkt als je met ons naar het buitenland wilt. Een stage zien wij als een individueel traject (óók als je samen met andere student(en) op stage gaat). Dit betekent dat we met jou inplannen en op basis van jouw voorkeuren een project gaan zoeken die perfect bij jou past.

In eerste instantie wilde ik stage lopen in Australië. Ik keek naar de voordelen: het surfen, de natuur en de cultuur. Waar ik niet naar heb gekeken waren de kosten. Australië was veel duurder dan ik had gedacht. Toen ik verder keek, bedacht ik me ineens dat er veel meer landen zijn waar ik ook kan surfen, meer kan leren over cultuur en de natuur kan ontdekken - Stage Zoeken? Bekijk snel de stage vacatures.

Stages In Het Buitenland - Abroad

Uiteindelijk koos ik voor het eiland Bali in Indonesië - Stage lopen in Australië. Het eiland heeft alles waar ik naar op zoek was! Ook liggen mijn roots deels in Indonesië wat het extra leuk maakt om daar stage te mogen lopen. Dus, wil je weten in welk land je stage wilt lopen: zet alle eisen op een rij en zoek naar een land wat hieraan voldoet.

Maar hoe regel ik nu een stage op Bali? Lukt dit mij op eigen houtje of heb ik hulp nodig van een bemiddelingsbureau? Na een paar uur zoeken kwam ik erachter dat het niet gemakkelijk was om bedrijven op Bali te vinden die op zoek zijn naar een marketingcommunicatie stagiaire.

Gelukkig zijn er tegenwoordig bemiddelingsbureaus die gespecialiseerd zijn in het regelen van buitenlandse stages. Via mijn hogeschool ben ik terecht gekomen bij Go Pure. Toen ik thuis kwam van de hogeschool nam ik meteen een kijkje op de website van Go Pure. De website is erg overzichtelijk: er wordt uitgelegd wat er van je als stagiair verwacht wordt (zoals werkzaamheden) en wat je als stagiaire van Go Pure kan verwachten (zoals de voorwaarden en kosten). 10 redenen waarom jij stage moet lopen in het buitenland!.

Stage En Afstuderen

Door deze warmte, duidelijkheid en transparantie was ik om! Via de website heb ik het aanmeldformulier ingevuld met informatie over mijn stage en mijn persoonlijke gegevens. Deze kun je hier vinden - Met wat voor soort studie kan ik stage lopen. Na het invullen van het aanmeldformulier werd ik binnen twee dagen gebeld door Janne om mijn wensen omtrent stage te bespreken.

Janne is erg down-to-earth en luisterde goed naar wat ik zocht in een stage. Hierdoor werd ik alleen nog maar enthousiaster! Ze vertelde me dat ze samen met een partner op Bali op zoek ging naar een geschikt stagebedrijf. Wanneer er meer bekend was, zou ze dit laten weten. Even geduld en wachten op die ‘match made in heaven’! Spannend! Na een week werd ik geïnformeerd dat er goed nieuws was: er was een handvol bedrijven die geïnteresseerd waren om mij als stagiair aan te nemen.

Na wikken en wegen ben ik uiteindelijk uitgekomen bij een online marketing bedrijf. Ik wilde namelijk meer leren over social media en dit bedrijf sloot daar perfect op aan. De volgende stap was een kennismakingsgesprek met het bedrijf. Ik kreeg de contactgegevens van het bedrijf en maakte een afspraak - Veelgestelde vragen over stage lopen in het buitenland. Dit vond ik best spannend! Ook moest ik erop letten dat er een tijdsverschil van zeven uur was.

Stage In Het Buitenland

Naar Het Buitenland Tijdens Je StudieBuitenlandse Stage

Als voorbereiding heb ik eerst nog een vragenlijst gemaakt met vragen wat betreft mijn startdatum, werkzaamheden, stagedagen en tijden, kledingvoorschriften en eisen vanuit school. Stage in Australië. Dit geeft je een houvast en zo vergeet je niet om deze belangrijke vragen te stellen. Het was een erg fijn gesprek en we waren beiden tevreden over elkaar.

Je bent een stap dichterbij naar jouw avontuur. Maar hoe gaat het nu verder? Je ontvangt een invulformulier met zaken die je allemaal in mag vullen, zoals vluchtgegevens en persoonlijke gegevens. Daarnaast krijg je informatie zoals een checklist, de accommodatie waar ik met andere stagiaires kom te wonen en wat je moet regelen voor je visum.

Van Janne krijg je een handboek over alles wat je moet weten over het land waar je stage gaat lopen. Erg handig! Bij mijn pakket, de-juiste-bagage-in-je-backpackpakket, krijg je ook een taalcursus Bahasa (de taal die ze in Indonesië spreken) aangeboden. Dit vond ik erg leuk en hier ben ik ook meteen aan begonnen.

Studenten En Stage

Ook leer je tijdens deze dag andere vrijwilligers en stagiaires kennen die ook naar jouw gekozen land gaan! Extra leuk dus! Bijna alles is nu geregeld - Stage lopen per land. Ik moet alleen zelf nog wat kleine dingen regelen, zoals extra zomerkleding, deet (tegen de muggen) en een afscheidsfeestje. Ik heb erg zin in het avontuur maar ga mijn familie en vrienden natuurlijk missen.

Als ik terug kijk naar de reis van het zoeken naar een stage tot aan waar ik nu sta, vind ik dat de begeleiding erg soepel verloopt. Vanaf moment één heb je al intensief contact met Janne wat betreft de wensen voor jouw stage. Dit vind ik vooral erg fijn want zo voelde ik me serieus genomen.

En nu alles is afgerond met het regelen rond mijn stage, kijk ik vooral uit naar de activiteiten die ik kan doen op Bali en ben ik aan het aftellen tot mijn grote avontuur gaat beginnen. Buitenlandse stage? - De beste tijd van je studie. Heb je vragen over het stage lopen in het buitenland? Weet je niet waar je naartoe wilt? Stel deze vragen vooral aan Go Pure, zij weten antwoord op al jouw vragen over stage lopen in het buitenland.

Studeren, Stage Lopen Of Reizen In Het Buitenland

StagelandenVeelgestelde Vragen Over Stage Lopen In Het Buitenland

Veel plezier en wie weet zie ik je op Bali! . Studeren of stage in het buitenland: wat moet ik regelen?.

Je doet er niet alleen op maar je ontwikkelt bijvoorbeeld ook je , je leert samenwerken met achtergrond en het maakt je een stuk (Naar het buitenland tijdens je studie). En wie weet zit er voor jou wel in? Stage lopen kan in een Alles hangt af van de studies die je volgt of de ervaring die je hebt. Buitenlandse stage? - De beste tijd van je studie.

Meestal maakt zo’n stage deel uit van je studies maar er zijn ook mogelijkheden om of vlak bij te leren op een buitenlandse werkvloer. Meteen op zoek naar buitenlandplannen op jouw maat? Klik door naar de Ik zoek.

Stage In Het BuitenlandBen jij klaar voor je stage in het buitenland? Maak nu je voorbereiding compleet met onze stage in het buitenland verzekering. Hiermee ben je wereldwijd verzekerd voor je ziektekosten. Nieuwe culturen ontdekken, mensen ontmoeten en ontzettend veel leren. Je kunt voor je stage in Nederland blijven, maar het buitenland is natuurlijk veel leuker! Als je hiervoor kiest, moet je wel iets meer regelen.

Meer van Onderwijs

Navigation

Home

Latest Posts

Online Cursus Spaans Voor Beginners

Published Dec 01, 22
6 min read

Buitenlandstage

Published Nov 29, 22
6 min read

Cursus Spaans - Creatief Centrum

Published Nov 29, 22
6 min read